BIO HACKING &   

  HUMAN POTENTIAL  

- Episodul II -

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

  20 Aprilie, București  

Un eveniment ce aduce în prim plan subiecte profunde și facilitează descoperirea de informații și instrumente transformaționale, puse în lumină de împărtășirea unor experiențe vii, ce inspiră și trezesc.

  

Evenimentul este la a doua ediție sau mai bine zis la al doilea episod pentru că ceea ce ne propunem este ca evenimentul să fie o experiență în sine pentru toți participanții. Ca un vis lucid din care înveți despre tine și că totul este posibil. Ca în viață reală, de fapt.

Un vis lucid din care înveți despre tine

IGOR GROSU

Întrebat cine e, Igor îți spune că este o parte dintr-un întreg, care are totul și nimic, care a venit în această lume duală ca un călător ce se bucură de o experiență.

  

Insistând, o să-ți spună că a crescut pe dealurile, mlaștinile și iazurile Moldovei, și dat fiind contextul de atunci, a decis să facă bani că “businessman”.  

  

I-a făcut foarte repede și apoi și-a dat seama că viața nu este despre asta. A simțit tot timpul înăuntrul sau scânteia căutării. S-a antrenat în multe tehnici și a căutat perfecțiune în toate, dorindu-și să fie cel mai bun și să găseacă acel “ceva”, până și-a dat seama că în sine căutarea este un drum și că de fapt ceea ce căutăm nu se caută, ci se simte și se activează prin recunoașterea Stării pe care unii o numesc Iubire, Dragoste, Bucurie Cosmică, Stare de Conștiință Totală, Stare de a Fi Prezent și multe alte cuvinte-cheie, care arată frumusețea sufletului fiecăruia dintre noi.

Cine sunt Speakerii?

ANCA BANIȚĂ

Anca este comunicator, trainer, blogger și activist social, fiind unul dintre inițiatorii Let`s Do It, România!, cea mai mare mișcare socială din România.

  

Însă, dincolo de rolurile oficiale, Anca este un explorator constant al sinelui și al Planetei, care a ajuns în peste 40 de țări până acum.  

În ultimii 12 ani a experimentat diverse metode de dezvoltare personală, de la meditație la constelații familiale, respirație holotropica, terapie, coaching sau ritualuri inițiatice.  

  

Viziunea Ancăi este de a sprijini oamenii să-și recapete puterea personală și de a se conecta la potențialul lor cel mai înalt, păstrând ceea ce ne face să fim umani și reali.


Anca își împărtășește experimentele și descoperirile pe blogul sau, ancabanita.com, ghidată fiind de 3 valori cheie: autenticitate, libertate și respect.

Temele Abordate

Igor va aborda teme precum designul destinului propriu, misiunea personală, activarea potențialului propriu, strategia de viață, autoritatea personală, traumele genetice ca nucleu al Iubirii Cosmice.


Anca va aborda tema controlului si cum sa renuți la control pentru a avea control.

  

Control-freak te recunoști în această descriere? Și Anca :) La eveniment, Anca îți va povesti despre călătoria ei în încercarea de a renunța la control și așteptări, pentru a afla un adevăr mai profund despre ea ca ființă și despre noi ca umanitate. Va fi un cocktail de experiențe live, povești din toată lumea și experimente cu final total neașteptat.

Cum a fost la primul eveniment?

"Evenimentul de Bio Hacking a fost o "bomba informationala", am scris aproape 10 pagini, zeci de idei, tehnici si metode pentru actualizarea corpului si a mintii. 


Cele 3 prezentari au fost foarte utile, amuzante si interactive. Recomand cu incredere! "

Pawel D. Plewinski | business coach & alchimist

Absolut incantatoare intalnirea, punerea lalolalta de oameni minunati, cu idei-experiente profund inovatoare si folositoare evolutiei noastre personale si de grup, impartasite cu drag in creuzetul efervescent de VIATA care este comunitatea Omega House, in cadrul primului event de Biohacking!


Multumesc din suflet petru aceasta experienta, recomand din toata inima!

Ana Maria Iordan | Evolvement Architect

Founder Radiant Evolvement si My Happiness World

Experientele, gandurile si informatiile pe care cei trei speakeri le-au impartasit, nu doar ca au fost super interesante, ba mai mult, au deschis noi directii inspre modul in care gandim, ne vedem pe noi insine si avem grija de sanatatea noastra, atat fizica, cat si cea a mintii si a sufletului.


Timpul a fost prea scurt pentru continutul si calitatea ideilor discutate; si mai mult, disponibilitatea celor trei de a raspunde intrebarilor venite din partea participantilor a facut ca intreaga zi sa fie o experienta excelenta. Multumesc.

Aida Matache | Business Development Officer

Copyright 2018 © Omega House

OMEGA HOUSE

AUREL VLAICU 20, 

BUCURESTI

Și Include:

In acest moment, prețul biletului este de

290 RON

Cafea de specialitate


Snacks


Fructe


Acces la eveniment si networking

Cum mă înscriu?

Evenimentul va avea loc pe 20 Aprilie, la Omega House București.

Va dura șase ore, începând cu ora 10:00


Înscrierea la eveniment se face doar accesand link-ul de mai jos.

Locurile sunt limitate la 40. Costul biletului este de 290 RON pentru primele 20 de locuri si 350 RON ultimele 20 de locuri.

Agenda:


10:00 - Înregistrare și Welcome coffee


10:30 - Sesiune Anca Banita


12:00 - Coffee Break & Networking


12:15 - Sesiune Igor Grosu


14:00 - Lunch


14:30 - Sesiune Igor Grosu


16:00 - Q & A