RECODING

SEXUAL ENERGY

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

10 Noiembrie, București

Recodarea Energiei Sexuale este un concept care te învață cum să îți folosești energia sexuală în 3 mari direcții:


Activitatea sexuală

Banii sau prosperitatea

Gestionarea emoțiilor

 • Energia primordială și Iubirea
 • Energia Sexuală și Sexualitate
 • Bani și Prosperitate
 • Regulile de bază ale banilor sau aurului
 • Managementul Emoțiilor
 • Bio-Hacking
 • Practici Shamanice și Tantrice
 • Cumpătare, Disciplină, Răbdare 
 • Alegerea Momentului Potrivit, Voința
 • Limitele de Integritate
 • Cultivarea Energiei Sexuale – CHI, JING, SHEN|YOGA
 • Meditația Vidului ZPM (Zero Point Meditation)

Temele abordate

✔️ să decodăm energia sexuală

Energia sexuală este motorul principal care alimentează cele 3 activități foarte importante în viața noastră. 

Înainte să o recodăm e nevoie:

✔️ să înțelegem ce este

✔️ să înțelegem cum funcționează

✔️ să înțelegem cum pierdem energie

✔️ să înțelegem cum putem să o optimizăm

Cine sunt Speakerii?

BRALGEI SHACKRY (Gabriel Pesa)

Nutriția, medicina si practicile emotionale si mentale reprezintă pentru Gabriel Pesa o pasiune de o viață. A pornit din visul unui copil de a trăi 1000 de ani și s-a transformat într-un sistem de practici de optimizare a vieții care să ne reamintească că fiecare din noi putem să obținem ceea ce ne dorim cu conditia sa nu omitem niciun aspect important al finite noastre.


Este un bărbat de 45 ani cu un corp de 25, are puritatea unui copil de 3 ani, pasiunea unui adolescent de 14 ani și înțelepciunea unui bătran de 120 ani.


În prima parte a vieții a fost autodidact, urmând ca apoi să se specializeze în discipline precum: medicină, chimie, fizică, nutriție, regenerare, medicină holistică, Reiki, Well Being, Practici energetice Qi-gong, Tensegrity, Chang-zhang, Ling-kung-jing.


A fost inițiat ca șaman și are o experiență de 10 ani în Sekhem-Netcher-East Wind – Sistemul străvechi de medicină tradițională și vibratională Egipteană.

Zeci de ani a lucrat cu oameni în mod individual pentru a-i asista pe calea dezvoltării lor.

CIPRIAN JDERA

Ciprian Jdera este autodidact, studiind motivat de curiozitate și dorință de creștere, disciplineprecum psihologie, comunicare, NLP, negociere, body language, postură, meditație, fasting, vise lucide, vise hipnagogice, medicină tradițională, șamanismul și plantele psihoactive, printre altele.


Și-a început cariera de antreprenor la 15 ani vânzând cd-uri cu jocuri și reparând calculatoare. A continuat o viață de business cu urcușuri și coborâșuri, cu afaceri falimentare și de succes în domeniile it, imobiliare, hotelier și monede virtuale.


În anul 2016 a fondat alături de 5 prieteni Asociația Omega Men, ce avea ca scop crearea unei comunități de oameni ce își doresc să se dezvolte pe toate planurile - fizic, mental și spiritual - adresată îndeosebi bărbaților. În primul an de la înființare Omega Men a organizat peste 100 de cursuri, seminarii, workshop-uri multidisciplinare pe teme de nutriție, fitness, respirație, meditație, comunicare, NLP, relații, pick-up, seducție, antreprenoriat și marketing, printre altele.


În anul 2017 alături de un prieten și familie înființează Omega House, un loc ce ține sub acoperiș o cafenea, un hotel, un hostel, un co-working space, un hub de business și o sală de evenimente, loc ce își dorește să devină primul coworking & living autentic din România, un loc ce are un lucru înainte de toate: suflet.


Alegerea lui Ciprian este intotdeanuna să vorbească, atunci când este întrebat, din experiență proprie pe care o corelează cu studiile sale, fie ca este vorba despre business, spiritualitate sau dezvoltarea potențialului uman. Își trăiește viața ghidat de intuiție, curiozitate, curaj, cu picioarele bine înfipte în pământ, capul în nori și inima deschisă.

Despre ce o sa vorbim?

LOVE HACKING

Ciprian Jdera

Ciprian ne va vorbi despre experiența sa de 14 ani cu life hacking-ul și îndeosebi despre “love hacking”, cum îl numește el. Mai exact, o metodă practică de canalizare a energiei sexuale către productivitate, focus, energie și plăcere, povestită din experiența personală.


Printre altele ne va vorbi despre continență, respirație, focus, ridicarea energiei sexuale și îmbinarea lor într-un act plecat din intenție.


Dorința sa este de a lăsa audiența să-și aleagă propria cale și propriile instrumente de evoluție, el relevând prin exemplu personal efectele unei decizii conștiente de autodepăsire și creștere spirituală constantă.

RECODAREA ENERGIEI SEXUALE

Bralgei Shackry

Ca biohacker si biodecoder nu puteam sa nu iau in calcul cea mai importanta energie din Univers care sta la baza vietii si care este disponibila in fiecare din noi in fiecare zi.


Energia sexuala, iubirea sau energia creatiei, este energia primordiala pe care e timpul sa o gestionam constient. E resursa noastra primara, extrem de pretioasa si meritam sa beneficiem din plin de pe urma ei prin cultivarea ei, oprirea risipei si implicarea ei pentru obtinerea a ceea ce avem nevoie sau ne dorim.


Cum? Simplu. Mai intai o aduni, si apoi o directionezi exact acolo unde vrei sa produca. Ce? Bani, Prosperitate, Armonie, Calm, Siguranta, Incredere, Satisfactie, Placere, etc.

Cum a fost la primul eveniment?

"Evenimentul de Bio Hacking a fost o "bomba informationala", am scris aproape 10 pagini, zeci de idei, tehnici si metode pentru actualizarea corpului si a mintii. 


Cele 3 prezentari au fost foarte utile, amuzante si interactive. Recomand cu incredere! "

Pawel D. Plewinski | business coach & alchimist

Absolut incantatoare intalnirea, punerea lalolalta de oameni minunati, cu idei-experiente profund inovatoare si folositoare evolutiei noastre personale si de grup, impartasite cu drag in creuzetul efervescent de VIATA care este comunitatea Omega House, in cadrul primului event de Biohacking!


Multumesc din suflet petru aceasta experienta, recomand din toata inima!

Ana Maria Iordan | Evolvement Architect

Founder Radiant Evolvement si My Happiness World

Experientele, gandurile si informatiile pe care cei trei speakeri le-au impartasit, nu doar ca au fost super interesante, ba mai mult, au deschis noi directii inspre modul in care gandim, ne vedem pe noi insine si avem grija de sanatatea noastra, atat fizica, cat si cea a mintii si a sufletului.


Timpul a fost prea scurt pentru continutul si calitatea ideilor discutate; si mai mult, disponibilitatea celor trei de a raspunde intrebarilor venite din partea participantilor a facut ca intreaga zi sa fie o experienta excelenta. Multumesc.

Aida Matache | Business Development Officer

Copyright 2018 © Omega House

OMEGA HOUSE

AUREL VLAICU 20, 

BUCURESTI

Prețul biletului este de

390 RON

Și Include:

Cafea de specialitate


Snacks


Fructe


Acces la eveniment si networking

Cum mă înscriu?

Evenimentul va avea loc pe 10 Noiembrie, la Omega House București.

Va dura șapte ore, începând cu ora 10:00


Înscrierea la eveniment se face doar accesand link-ul de mai jos.

Locurile sunt limitate la 40.


Prețul biletului este de 290 RON pentru primele 20 de locuri, la epuizarea acestora pretul va fi 390 RON

Agenda:

10:00 - Înregistrare și Welcome coffee


10:30 - Ciprian Jdera - Love Hacking


12:00 - Coffee Break & Networking


12:15 - Bralgei Shakry -

             Recoding Sexual Energy


14:00 - Coffee Break & Snacks


14:30 - Bralgei Shakry

             Recoding Sexual Energy


16:00 - Coffee Break & Snacks


16:15 - Q & A


Primele 20 de locuri s-au epuizat!